ROSAGO Groothandel Groningen

Gessi

GessiGESSI ontwerpt en produceert exclusieve badkamer en keuken armaturen nu meer dan 20 jaar. Tegewoordig is GESSI een alom gerespecteerd merk en staat bekend om de designs die passen bij diverse stijlen. Ze richten zich naast particulieren ook op hotels, spa's en jachtbouw.

Met crollecties, variërend van kranen tot keramiek en zelfs luxe badtextiel en luchtverfrissers, heeft Gessi een nieuwe stijl van leven gecreëerd: een "design om te ervaren, om te worden gedragen en te ademen". In feite omvatten&nbsp Gessi ontwerpen alle zintuigen waardoor het de gebruiker mogelijk wordt gemaakt om persoonlijke ruimtes die een nieuw gevoel van welzijn bieden.

Gessi's "Made in Italy" producten worden gefabriceerd in harmonie met het grootste respect voor het milieu en de gebruiker, het creëren van een nieuw bewustzijn en waardering van het ontwerp, en zich te concentreren op de charme en elegantie van de objecten, evenals hun ethische inhoud.

Gessi beschikt over een klantenbestand van architecten, interieurontwerpers en lifestyle liefhebbers ... extraverte, creatieve, dynamische en innovatieve mensen, die graag denken outside the box.

 

U kunt bij ons de volledige GESSI Collectie bestellen aan de hand van het artikelnummer uit de onderstaande pdf bestanden:

Gessi Badkamer 2015 (223MB):                   Gessi keuken 2016 (3.58MB):

gessi_catalog_2015_pdf gessi_catalog_2015_pdf