ROSAGO Groothandel Groningen

Sealskin

 

Een sterk merk als Sealskin ontstaat niet zomaar. Daar gaat een aardig stukje historie aan vooraf. In het geval van ons bedrijf gaat deze terug tot het jaar 1754. Toen begon Gerrit van Loon zijn handel in leder in Waalwijk. Enkele eeuwen van indus- trialisering, professionalisering en productvernieuwing later is het ondernemerschap en vakmanschap gebleven.

De naam Sealskin verraadt nog de link met het leer van vroeger en het ‘sealen’ van douchegordijnen, maar gaandeweg werd het leer kunstleer, gevolgd door kunststof, douchegordijnen en later nog veel meer badkamerartikelen. Ook daarin staat ons merk alweer vele tientallen jaren garant voor topservice en kwaliteit. 

Met Sealskin haalt u kwaliteit in huis met een eersteklas service. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn de producten van Sealskin perfect doordacht, van ontwerp tot realisa- tie. Met toepassing van de nieuwste technieken en de beste materialen. En natuurlijk uitgebreide garantie op de producten zelf én op de nalevering van onderdelen (vraag uw dealer naar de details). Zo blijft uw badkamer jarenlang mooi! Gegarandeerd! 

Bekijk hieron de uitgebreide collectie van sealskin in de Folders, we hebben hier ook de types staan welke u hier kunt zien: Sealskin producten op display bij ROSAGO Groningen

 

Sealskin Baden Sealskin Baden Sealskin douchevloeren Sealskin Optix Sealskin Duka Multi Sealskin Duka 1100 Sealskin Duka 1200 Sealskin Duka 1400 Sealskin Duka 1600 Sealskin Duka 1700 Sealskin Duka 1800 Sealskin Duka 2100 Sealskin Duka 4200 Sealskin Duka 5000