Ritmonio presenteert Diametro35 E-flow

Ritmonio presenteert Diametro35 E-flow: handsfree kranen die voldoen aan de eisen van het moderne leven.

De evolutie van de wooncultuur vraagt ​​om moderne oplossingen, ook op het gebied van designkranen: het is essentieel om producten aan te kunnen bieden die hygiëne op het hoogste niveau garanderen en tegelijkertijd zorgen voor een vermindering van het verbruik ten voordele van het milieu.

 

Ritmonio loopt altijd voorop bij het ontwerpen en voorspellen van de evolutie van stijlen en breidt het Diametro35-assortiment uit met Diametro35 E-flow . De nieuwe aanraakvrije kraan speciaal voor de contract- en horecawereld vervolledigt het aanbod van het bedrijf met een intelligente oplossing die welzijn en hygiëne bevordert door ze te combineren met het onvergelijkbare perfectiedesign dat de iconische Ritmonio-serie onderscheidt.

Diametro35 E-flow behoudt de essentie, de puurheid van de vorm en de verhoudingen die de collectie tot een symbool van Made in Italy maakten, en is de ideale oplossing voor gedeelde ruimtes: de geïntegreerde infraroodsensor maakt contactloze activering mogelijk om de gezondheid en veiligheid van gebruikers.

Verkrijgbaar als inbouw- en inbouwversie, beide verkrijgbaar met lange of korte uitlopen, het is verkrijgbaar in de 16 speciale afwerkingen van de Ritmonio Finishes-selectie om de grote verscheidenheid aan ontwerpen te bieden die kenmerkend zijn voor het hele aanbod van het bedrijf.

 

Diametro35 E-flow kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet of op batterijen. De activeringsafstand van de sensor is instelbaar, terwijl het voormengen op afstand kan worden gedaan via een speciale klep en gecentraliseerd voor alle uitgangen.

 

Met een waterdebiet van 5 l/min helpt het om een ​​hoge mate van duurzaamheid te bereiken en tegelijkertijd afval te minimaliseren. Dankzij de automatische sluiting en de instelling van de watertemperatuur is het een optimale oplossing, ook met het oog op het verminderen van het verbruik en het besparen van energie, doelstellingen meer dan ooit.

 

De aangeboren klasse van de Diametro35-collectie met E-flow komt tot uiting in een innovatief product, waarin luxe en tijdloze elegantie worden gecombineerd met de eisen van gezondheid, gebruikersbescherming en respect voor het milieu die worden opgelegd door de ontwerpnormen van openbare omgevingen. Dit alles in lijn met de creativiteit en innovatief vermogen die de Ritmonio-benadering van badkamerontwerp kenmerken.